Hyväksi todettu mangochutney sai uuden twistin. Maku mahtava mutta ne tummuneet mintunlehdet olivat tylsän näköisiä joten nykyään kiehauta viinietikkaa mintun kanssa ja siivilöi sen pois. Näin sen maku on mukana muttei se ole pilaamassa mangochutneyn heleää keltaista väriä. Resepti löytyy blogista ja sitä kannattaa tehdä vaikka ystävälle joululahjaksi. #joulunodotus #joululahja #syötävälahja #herkkua #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #minttu #säilöntä #lisuke #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasella #ohjeblogissa #reseptiblogissaInstagrammissa juuri nyt:
Upean kokoinen välikyljys isäni aromivoilla, rapeat käsin leikatut ranskan perunat sekä uunissa paahdettuja mini luumutomaatteja isänpäiväksi. Ohjeet miten menetellä ranskan perunoiden suhteen jotta saat ne oikein rapeaksi löytyy blogista sekä asiaa miten paistaa täydellinen pihvi. Siellä on myös reseptejä mistä valita mieleisesi maustevoi pihvin kanssa. Tämäkin ruoka on taas kerran toteutettuna tuttuun tapaan yhteistyössä @ksmratina n kanssa. #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #välikyljys #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasella #ohjeblogissa #reseptiblogissa @mimisversot #pihvi @kauppakeskus_ratina #blogiyhteistyö #yhdessäpöydässäInstagrammissa juuri nyt:
Tänään kalapataa. Turskaa ja vihanneksia sahramilla ja kardemummalla maustetussa kookoskermassa. Resepti perustuu isäni haukikeittoon joka löytyy blogista nimellä keittiömestarin haukikeitto mutta tässä vähemmällä nesteellä ja ilman perunoita eikä hapanleipää ole käytetty pohjana keitolle. Lisänä alkuperään on vain tomaatifileekuutioita, kevätsipulia ja fenkolia. Mausteena ripaus jauhettua chilipippuria, kardemummaa sekä sahramia. Ruoanlaitto on helppoa kun osaa perusasiat. Se on vain vanhojen tekniikoiden soveltamista uusilla raaka-aineilla tai raaka-aineyhdistelmillä josta tämä ruoka on loistoesimerkki. Tämäkin ruoka on taas kerran toteutettuna tuttuun perjantaiseen tapaan yhteistyössä @ksmratina n kanssa. #kalapata #pataruoka #turska #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #herkkusuu #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #nälkä #söinkaiken #kotikokki #ruokakuvaaja #herkkusuunlautasella @mimisversot @kauppakeskus_ratina #blogiyhteistyö #tampereInstagrammissa juuri nyt:
Olin eilen kutsusta maistelemassa burgereita, kolmesti keitettyjä ranskiksia ja dippejä Friends & Brgrsissa ja Burger King on vihdoin saanut vastusta. Paras oli pekoniburger ja srirachamajoneesi sekä omena-puolukka limsa. Ja kaikki niin pitkälle kuin mahdollista kotimaista ja paikanpäällä valmistettuna. #friendsnbrgrs #hampurilainen #hamppari #ranskanperunat #ranskikset @burgerking_suomi #ruokablogi #ruoka #herkkusuu #lautasella #ruokakuva #nälkä #ruokakuvaaja #herkkusuunlautasella #ravintolassaInstagrammissa juuri nyt: