Lohipateeta itsenäisyyspäiväksi, vielä ehdit. Tai miksei jouluksi, pateeta voi syödä sekä lämpimänä että kylmänä. Resepti löytyy blogista nimellä lämmin kalapatee, samasta tekstistä löytyy myös linkki herkulliselle yrttikastikkeelle jolla "kuorrutin" pateen. #lohi #lohipatee #kala #alkuruokaa #joulunodotus #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #tilli #mitätänäänsyötäisiin #ruokareviiri #tuoreyrtti #syökääkalaa #herkkusuunlautasella #satokausikalenteri #yhdessäpöydässä #ohjeblogissa #reseptiblogissaInstagrammissa juuri nyt:
Sydänystävällinen pyttipannu valmistuu meillä ruokahävikin vähentävänä eilisestä porsaan ulkofileestä, sipulista ja keitetyistä perunoista. Kaikki paistettu rypsiöljyssä ja kaverina paistettu muna. #sydänystävällinen #pyttipannu #peruna #muna #possua #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasella #ruokareviiri #ohjeblogissa #reseptiblogissa #villiyrtti #hävikistäherkuksi #hävikkiviikko #uusiokäyttö #tähteet #ruokahävikki #yhdessäpöydässäInstagrammissa juuri nyt:
Confit de canard, ankan koipia haudutettuna omassa rasvassaan joita saa valmiina ostettua säilykkeenä ja vain lämmittää. Tämä se vasta on pikagurmeeta. Pinnalta rapeaa mureaa ankkaa, pehmeää bataattisosetta, ankanrasvassa ruskistettua ruusukaalia ja miniluumutomaatteja sekä joululle maistuvaa glögikastiketta. Tästä voikin joulunodotus hyvin alkaa. Ruoka on tuttuun perjantaiseen tapaan toteutettuna yhteistyössä @ksmratina n kanssa ja ankan resepti löytyy tietenkin blogista. #ankka #lintu #ruusukaali #bataatti #joulunodotus #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #glögi #mitätänäänsyötäisiin #tomaatti #herkkusuunlautasella #satokausikalenteri #ohjeblogissa #reseptiblogissa @kauppakeskus_ratina #blogiyhteistyö #yhdessäpöydässäInstagrammissa juuri nyt:
Köyhiä ritareita pekonin ja kuusenkerkkäsiirapin kera. Kivaa piristystä ja samalla muistella kevättä ja kuusenkerkkiä nut kun lähetytään vuoden pimeintä aikaa. Resepti sekä kuusenkerkkäsiirapille että ritareilla löytyy blogista, ritarit rikkaista ritareista mutta tässä käytin paahtoleipää pullan sijaan. #kuusenkerkkä #pekoni #pekonileipä #köyhätritarit ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasella #ohjeblogissa #reseptiblogissa #hävikistäherkuksi #hävikkiviikko #uusiokäyttö #tähteet #ruokahävikki #yhdessäpöydässäInstagrammissa juuri nyt:
Miten maistuisi Pinot Noir Slovakiasta? Slovakiassa on viljelty viiniä jo vuosisatoja ja Neuvostoliiton sortuminen alkaa nyt näkyä. Slovakiassa valmistetaan mahtavia viinejä joita voi verrata viineihin jotka viljelty ns perinteisissä viinimaissa. #slovakiaviinit #viini #lasissa #Herkkusuunlasissa #lasissajuurinyt #herkkusuu #juomaa #punaviini #punkku #viinivinkki #juomavinkki #perjantaipullo #viini #herkkusuu #lasissa #viinijaruoka #Herkkusuunlasissa #vinkku #viiniälasissa #lasissajuurinyt #juomaa #viinihetki @karpatska_perlaInstagrammissa juuri nyt:
Kalakeittoa valkoisesta kalasta. Te jotka olette lukeneet blogiani tiedätte miten tärkeää valkoinen kala on meillä ollut vuosikymmeniä. Tässä keitossa pariakin eri merikalaa sekä merirapua hummerifondissa lillumassa. Tämä on keitto joka sopii tähän kylmään marraskuun säähän. #kala #kalakeitto #keittopäivä #keittolounas #sydänystävällinen #syökääkalaa #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ravut #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #hummeri #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasellaInstagrammissa juuri nyt:
Possua ja paistettua pottumuusin kuten meillä suvussa on jo ainakin viime sodasta lähtien tehty. Tässä versiossa lisäsin paprikaa ja sipulia sen sekaan ja paistoin pannulla osittain rapeaksi. #pottu #pottumuusi #peruna #perunamuusi #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #yhdessäpöydässä #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasella #possua #ohjeblogissa #reseptiblogissa #villiyrtti #hävikistäherkuksi #hävikkiviikko #uusiokäyttö #tähteet #ruokahävikkiInstagrammissa juuri nyt:
Perinteinen lipeäkala. Lipeäkalaa maustepippurilla keitettyjen perunoiden, vihreiden herneiden sekä rapeaksi paistetun ylikypsän possun kyljen sekä valkoisen Béchamel kastikkeen kanssa. Tuttuun perjantaiseen tapaan ruoka on toteutettuna yhteistyössä @ksmratina n kanssa. Lipeäkalan resepti löytyy tietenkin blogista. #lipeäkala #kala #syökääkalaa #joulunodotus #jouluruoka #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasella #satokausikalenteri #ohjeblogissa #reseptiblogissa @kauppakeskus_ratina #blogiyhteistyö #yhdessäpöydässäInstagrammissa juuri nyt:
Yksin kotona ruoka on niin hauskaa, kun ei tartte huomioida muita kuin omat ruoka-allergiat ja kun vielä on tähteitä mistä ottaa. Tässä edellisen päivän pottumuusin uunissa lämmitettynä, paistetun kanan rinnan ja appelsiinicurrykastikkeen kanssa jota jo aikaisemmin mainostin. #kana #broileri #syökääkanaa #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasella #hävikistäherkuksi #hävikkiviikko #uusiokäyttö #tähteet #ruokahävikki @mimisversotInstagrammissa juuri nyt:
Herkkusuun lautasella tulee tänään täyteen 4 vuotta instagrammissa ja ajattelin juhlistaa sitä arpomalla keittokirjan kun mulla on kasaantunut käyttämättömiä keittokirjoja kirjahyllyyn ja ajattelin panna hyvän kiertämään. Arvon ensi viikon tiistaina Markus Maulavirran Avotulilla keittokirjan ja sinulla on aikaa ensi maanantaihin 26.11.18 klo 23:59 osallistua arvontaan. Arvontaan osallistut seuraamalla @herkkusuunlautasella instagramtiliä ja tykkäämällä tästä kuvasta täällä instagrammissa sekä tägäämällä kolme kaveriasi kommenttikenttään joiden arvelet haluavan myös osallistua samaisen keittokirjan arvontaan. Voit osallistua arvontaan enemmän kuin yhden kerran mutta arvon vain yhden kirjan. Instagram eikä Facebook eivät ole millään tavalla osallisena arvonnassa. Voit osallistua arvontaan vain jos sinulla on postiosoite Suomessa eikä sinulla ole yksityistä instagramtiliä ja tilisi on yleisesti näkyvä kaikille. Ilmoitan voittajan tämän kuvan alla kommenteissa sekä henkilökohtaisesti yksityisviestillä aikarajan umpeuduttua sitä seuraavana päivänä. Jollei voittajasta ole kuulunut 7 päivän aikana arvon kirjan uudestaan josta myös Ilmoitan täällä. #keittokirja #arvonta #tägää #tägääkaveri #ruokablogi #kirjaarvontaInstagrammissa juuri nyt:
Ennen tein kanacurry kermaan, nykyään on mietittävä sydänystävällisyyttä rakkaan puolison takia joten sama kastike nykyään lisäämällä nesteeseen teelusikallinen psylliumia. Kananpojan rintafileistä itse leikatut suolatut ja pippuroidut suikaleet curryn kanssa pannulle, sekaan parsakaali ja pari ruokalusikallista appelsiinimarmeladia ja pari desiä vettä ja yllämainittu psyllium. #sydänystävällinen #kana #broileri #syökääkanaa #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasellaInstagrammissa juuri nyt: